MIZARSTVO VENCELJ d.o.o.
tel: +386 1 78 85 008
e-mail: info@vencelj.com
Nahajate se: Domov : Kuhinje

Kuhinje

Načrt kuhinje

Da bo nova kuhinja trajna, jo je potrebno načrtovati in izbirati premišljeno in kakovostno. Izmere prostora vam zato strokovno opravimo, nudimo vam svetovanje o morebitnih prestavitvah instalacij in vam izdelamo izrise, ki so osnova za pripravo predračuna. Svetujemo vam tudi pri izbiri bele tehnike.

Oblikovanje kuhinje

Tloris kuhinje naj bo za uporabnike funkcionalno razporejen. U oblika nam nudi dostopnost vseh elementov na kratki razdalji. Otočna izvedba omogoča družabnost pri kuhanju, ter veliko dostopne površine iz vseh 4 strani.
Linijska izvedba predstavlja tradicionalno umestitev v prostoru in pride v poštev tudi v prostorih z malo kvadrature.

Izvedba kuhinje

Za privlačno kuhinjo je pomembna skladnost med modernostjo in uporabnostjo. Materiali, ki jih imamo danes na voljo nam to več kot omogočajo. Večina strank se odloči za kuhinjski pult izdelan iz kerrocka, ki nam kot material nudi vodotesnost, trajnostno uporabo in atraktiven izgled, ki nam ga omogoča obdelava tega materiala.
Površinska obdelava kuhinjskih front je lahko furnir ki nudi naravno toplino, barvane fronte v trenutno trendovski beli ali kateri drugi barvi, kombinacija furnirja in barvanih front v kontrastnih barvah, obdelava visoki sijaj, trpežni HPL materiali ali cenovno ugodni iveral. Kombinacija stekla in aluminijastih okvirjev pa dodatno popestri izgled kuhinje.


Kuhinjsko okovje

Z vgradnjo najsodobnejšega pohištvenega okovja v kuhinjo vnesemo elemente, ki omogočajo odpiranje predalov in vrat  visečih elementov na rahel dotik s pogonom Servo Drive. Zapiranje vseh omaric in predalov je omogočeno z blaženjem. Z izvlečnimi košarami in ledvičkami je izkoriščenost prostora kuhinje maksimalna.
Prej nedosegljivost kuhinjskih kotov se z ustreznimi izvlečnimi elementi v celoti odpravi in izkoristi do popolnosti. Izvlek elementov poteka tekoče brez zatikanja in se z blaženjem pospravi na svoje mesto.
Izvlečne kolone nadomestijo shrambo, z izvlekom nam predstavijo vso svojo vsebino in omogočajo dober pregled nad vsebino.
Različne izvedbe kolon se kombinirajo z raznimi posodami za začimbe, testenine, kosmiče …
Organizacija prostora je z ustreznim okovjem optimalna tudi v majhnih kuhinjah, o tem le povprašajte naše strokovnjake.

Moderna kuhinja

Oblikovno je osnova kubus, robovi so ostrorobno obdelani, eleganca minimalizma je izražena s čistostjo linij.
Ročaji so masivni - poudarjeni (npr. kombinacija inoxa bele tehnike in ročajev v isti obdelavi).
Odpiranje brez ročajev - odpiranje TIP ON ali poševna zareza front ki nadomesti ročaje in omogoči poseben izgled. Elementi so širši, predali so visoki in dolgi.

Rustikalna kuhinja

Oblikovno gre za zaobljene linije, robovi so polkrožno obdelani. Kuhinjske fronte so rezkane z vzorcem in ima lahko masivno osnovo. Če je izvedba v barvi gre predvsem za tople odtenke barv. Poudarjene so obdelane krovne plošče, viseči del kuhinje ima navadno višje omarice.

Ročaji so rustikalne obdelave, lahko so izdelani iz keramike ali so obdelani v črni patini, načeloma so manjši.
Osvetlitev kuhinjskih elementov z led tehnologijo predstavlja nov nivo varnost saj se te luči ne pregrevajo. Utopna vgradnja svetil uporabnikom omogoča lažje čiščenje in preprečuje odlaganje umazanije, tudi sam izgled je sodoben. Svetila lahko nevidno vgradimo v vse omarice, predale in celo osvetlimo cokl kuhinje. Na voljo so celo razni odtenki bele, modre, zelene ….

Osvetljene odlagalne poličke v različnih dolžinah nudijo ambientalno razsvetljavo in hkrati odlagalno površino.

Kuhinjski ročaji

Ročaji v veliko primerih lahko še tako preprosto kuhinjo »naredijo«, lahko si jih predstavljate kot nakit.
Skupaj si ogledamo možne izvedbe, svetujemo vam katere oblike funkcionalno bolj ustrezajo kuhinjam.

Izvedbe ročajev so različne, lahko so profilni, utopni…

 

Brezplačno svetovanje

Brezplačno vam svetujemo glede
kuhinje in ostalih bivalnih
prostorov! ..VEČ..

Montaža

Vse elemente naročene pri nas,
vam tudi zmontiramo.
BREZPLAČNO!

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in izvedeli
boste za 100 in 1 način kako
popestriti bivalne prostore. ..VEČ..

Spletna stran Mizarstvo Vencelj ima validirano HTML kodo Valid XHTML 1.0 Transitional